Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@19:18:03 GMT

سفر به دنیای دایناسورهای متحرک

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۷۶۹۳

سفر به دنیای دایناسورهای متحرک

همشهری آنلاین _ راحله عبدالحسینی:  پارکی پر از دایناسور، ماموت و خرس قطبی در اندازه‌های واقعی و متحرک. با اینکه مخاطب اصلی پارک ژوراسیک تهران کودکان و نوجوانان هستند اما قدم زدن در آن برای بزرگ‌ترها هم جذاب است. این بوستان از سال ۱۳۹۲ میزبان علاقه‌مندان به حیوانات غول‌پیکری است که در دوره‌های پیشین روی زمین زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پارک ژوراسیک، دایناسورها هنوز منقرض نشده‌اند.  

۱. در پارک ژوراسیک، مجسمه‌های دایناسورهای مختلف در اندازه‌های طبیعی به نمایش درآمده. جذابیت آن هم به متحرک بودن مجسمه‌هاست. حرکت پلک‌ها، دست‌ها و صدای دایناسورها باعث می‌شود آنها واقعی به نظر برسند. یک تخم دایناسور بزرگ در پارک قرار دارد که نحوه به دنیا آمدن دایناسورها را نمایش می‌دهد. نام این پارک برگرفته از رمان پارک ژوراسیک اثر «مایکل کرایتون» است.

۲. دیدن دایناسورها در اندازه واقعی، شنیدن صدای آنها، گرفتن عکس یادگاری در کنارشان، تفریح جذاب و خاطره‌ای به‌یادماندنی برای کودکان است. توضیحاتی مثل نام علمی هرکدام از دایناسورها، روش زندگی و خوراک آنها نیز جنبه‌ آموزشی به این گردش می‌دهد. به همین دلیل پارک ژوراسیک محل مناسبی برای اردوهای علمی و تفریحی مدارس است.

۳. در این بوستان ۳۰ هزارمترمربعی علاوه بر ٣٢ مجسمه دایناسور می‌توانید مجسمه‌های حیوانات دیگر مانند فیل، تمساح و خرس قطبی را در ابعاد بزرگ و کوچک مشاهده کنید و با چگونگی و روند زندگی آنها آشنا شوید.

۴. در کنار این سفر علمی هیجان‌انگیز، امکانات دیگری هم در این پارک هست تا لذت گردش علمی را برای شما چند برابر کند. مثل عکاسی حرفه‌ای در کنار دایناسورها و تحویل فوری عکس و خرید یادگاری‌های کوچک از اسباب‌بازی دایناسورها. در کافه رستوران هم می‌توانید، خود را به یک نوشیدنی گرم مهمان کنید.

۵. پارک ژوراسیک این روزها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دایر و ساعت ۱۰ تا ۲۰ میزبان شماست. قیمت بلیت برای هر نفر ۴۰ هزار تومان است. مدارس و گروه‌های گردشگری هم برای استفاده از تخفیف می‌توانند با شماره ۲۴۵۵۷ تماس بگیرند. سعادت‌آباد، انتهای بلوار پاک‌نژاد، میدان بهرود، بلوار شقایق هم نشانی این پارک است.

کد خبر 631942 برچسب‌ها همشهری محله بوستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله بوستان پارک ژوراسیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۷ اردیبهشت برابر ۶ می را ورق می‌زنیم.

***

زیگموند فروید

۶ می ۱۸۵۶ میلادی برابر با ۱۷ اردیبهشت ۱۲۳۵ خورشیدی، عصب‌شناس اتریشی و بنیانگذار دانش روانکاوی به دنیا آمد. فروید را می‌توان یکی از تاثیرگذارترین شخصیت‌های اوایل قرن بیستم دانست. او پژوهش‌هایش را در بیمارستان عمومی وین در حوزه‌های اختلالات مغزی و گفتاردرمانی و شناخت بیماری نادرِ آروشا و کالبدشناسی اعصاب میکروسکوپی آغاز کرد. سپس در سال ۱۸۸۵ به‌عنوان استاد دانشگاه در رشته نوروپاتولوژی مشغول به کار شد. فروید در ایجاد روانکاوی و روش‌های بالینی، فنونی را برای روبه‌رو شدن با دانش آسیب‌شناسی روانی از راه گفت‌وگو میان بیمار و روانکاو ارائه کرد که از آن‌جمله می‌توان به به‌کارگیری تداعی آزاد (روشی که در آن بیمار هر آنچه را به ذهنش می‌رسد بیان می‌کند) و کشف انتقال (بیمار با درمان‌گرش به‌مثابه یکی از افراد مهم دوران کودکی‌اش برخورد می‌کند) و همچنین روش روان‌شناسی تحلیلی یا پویا اشاره کرد.

بدریچ هروزنی

۶ می ۱۸۷۹ میلادی برابر با ۱۷ اردیبهشت ۱۲۵۸ خورشیدی، بدریچ هروزنی، باستان‌شناس و زبان‌شناس اهل چک به‌دنیا آمد. کار مهم او رمزگشایی زبان هیتی، با پژوهش الواح به خط میخی بابلی مکشوفه در بغازکوی است. اولین کار میدانی باستان‌شناسی او سال ۱۹۰۴ در فلسطین بود. سال ۱۹۱۳، او در رمزگشایی زبان‌های خط میخی که در آرشیو وینکلر از بغازکوی، پایتخت باستانی هیتی‌ها در مرکز ترکیه ثبت شده بود، همکاری کرد. هروزنی معتقد بود که زبان هیتی یک زبان هند و اروپایی است و ترجمه‌های خود را در سال ۱۹۱۷ منتشر کرد. کار او روی اسناد خط میخی که از بازرگانان آشوری در کولتپه به‌دست آمده بود، شرایط سیاسی و اقتصادی در خاور نزدیک را پیش‌از سال ۲۰۰۰ قبل از میلاد نشان داد. سال ۱۹۳۴، او به‌طور گسترده برای مطالعه هیروگلیف به آسیای صغیر سفر کرد.

ژان تریکار

۶ می ۲۰۰۳ میلادی برابر با ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۲ خورشیدی، ژان تریکار، جغرافی‌دان فیزیکی و ژئومورفولوژیست اقلیمی فرانسوی درگذشت. او به دلیل مطالعات منطقه‌ای گسترده‌اش در کشورهای متعدد آفریقا (الجزایر، سنگال، مالی، ساحل عاج، توگو، نیجر، نیجریه، لیبریا، سودان) و آمریکای لاتین (آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پاناما، پرو، ونزوئلا) شناخته می‌شود. تریکار در بسیاری از زمینه‌های جغرافیای فیزیکی ازجمله مطالعه نقش پویای عمده آب و هوا در تکامل سرزمینی، کارتوگرافی ژئومورفیک، و سنجش از دور پیشگام بود. تحقیقات گسترده او شامل کار روی ژئومورفولوژی یخچال‌های طبیعی، دینامیک رودخانه‌ای، بادی یا دریایی و رسوب‌شناسی بود.

ویلیام گری والتر

۶ می ۱۹۷۷ میلادی برابر با ۱۷ اردیبهشت ۱۳۵۶ خورشیدی، ویلیام گری والتر، متخصص مغز و اعصاب آمریکایی‌بریتانیایی که یادگیری را با یک موج مغزی خاص آن‌گونه که با اندازه‌گیری‌های الکتروآنسوفالوگراف آشکار شد مرتبط می‌دانست درگذشت. او علایق ویژه‌ای به مطالعه همبستگی‌های عصبی فیزیولوژیکی حالت‌های ماوراء الطبیعه مانند هیپنوتیزم، خواب، خلسه و توهم داشت. والتر پیشرفته‌ترین ربات زمان خودش را ساخت. این دستگاه خودکار  واکنش‌هایی را مانند یک موجود زنده تقلید می‌کرد و با استفاده از یک چشم فوتوالکتریک، حسگر لمسی و چرخ‌های قابل هدایت موتوری، می‌توانست موانع را تشخیص دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • برگ متحرک ؛ یکی از خاص ترین موجودات کره زمین را مشاهده می کنید! (عکس)
  • 50 گل برتر دنیای فوتبال در ماه آپریل 2024 / فیلم
  • (ویدئو) انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی
  • طرح هایی برای مجسمه آزادی
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • مجسمه آزادی یا آزادی مجسمه‌ای؟ + فیلم
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • عکس/ مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات!